Rekruttering

Brug for rekruttering af tekniske konsulenter?

Søger I højtuddannede ingeniører eller dybt specialiserede
tekniske nøglemedarbejdere, og kniber det med at finde den rette?

Træk på vores erfaring, og lad os finde den eller de egnede kandidater til jer.

I over 10 år har mpeople rekrutteret ingeniører og andre med en teknisk baggrund til førende teknisk orienterede virksomheder i ind- og udland.
90 % af vores kunder vil anbefale os til andre i branchen. Så vi har noget at leve op til.

Ofte kontakter vores kunder os, når de har brug for de særligt specialiserede medarbejdere med indgående viden om et snævert område. Specialister, som kun kan findes med det helt rette netværk. Det netværk har vi, for vi laver ikke andet end at forbinde kandidater med tekniske virksomheder.

I modsætning til andre driver vi både en rekrutterings- og en konsulentvirksomhed, hvor vores konsulenter løser opgaver i det felt, vi rekrutterer til. Derfor har vi et indgående kendskab til opgaverne og branchen. Vi taler og forstår jeres og kandidaternes sprog og kan stille de helt rigtige spørgsmål til begge parter. Det sikrer både det rette match, og at kandidaterne vil tale med os, hvilket jo betyder alt i en branche, hvor de dygtige kandidater konstant bliver kontaktet af headhuntere.

Lorem ipsum:

Skal vi tage en snak om
jeres behov for rekruttering?

Hvis vi skal hjælpe jer med at rekruttere de kandidater, I har brug for, holder vi først et møde med jer, hvor vi hører mere om jeres behov, og om, hvordan I ser jeres fremtid.

Herefter udvælger vi de rette kandidater og holder uddybende interviews med dem, hvorefter vi præsenterer de udvalgte for jer, som både fagligt og personligt vil matche jeres behov. I holder selv samtaler og står for den formelle del af ansættelsen.

Hos os får I:

  • No cure no pay
  • Fastpris for rekruttering.
  • Mulighed for Try & Hire, hvor I og kandidaten indleder med en prøveperiode på eksempelvis 6, 9 eller 12 måneder. Herefter tager I stilling til, om det vil være relevant med en fastansættelse.

Vil I høre mere om specialiseret rekruttering?

Så ring gerne til Lars Blauenfeldt
på 31 21 10 03 eller send en mail.

Lad os gøre arbejdet for jer.

I forvejen har vi blandt andet nedenstående på kundelisten.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.