Nearshoring

Søges nearshoring til specialopgaver?

Nearshoring vinder mere og mere frem, når danske virksomheder har brug for
specialkompetencer eller blot for flere ressourcer i kortere eller længere perioder.

Måske overvejer I også, at det kan være en løsning for jer.

I modsætning til offshoring, hvor konsulenterne ofte arbejder fra fjernøsten og ikke EU-lande, tilbyder mpeople nearshoring fra europæiske lande. Derfor er såvel kulturforskel som tidsforskel mindre, og det er lettere at mødes fysisk med udviklingsteamet, hvis der skulle blive behov for det.

Særligt bruges nearshoring ofte til opgaver, der understøtter virksomhedernes kernekompetencer, og modellen bliver mere og mere brugt i den tekniske branche, hvor det kan være svært at finde de rette ressourcer i Danmark.

Udfordringen med nearshoring er imidlertid, at det kræver det helt rigtige, europæiske netværk at finde de dygtigste. Det netværk har vi. Derfor kan vi være jeres bindeled til specialkonsulenter, der koster omkring to tredjedele af prisen for danske specialkonsulenter med den samme ekspertise og erfaring.

lorem ipsum

Med nearshoring kan I få et samlet team med eksempelvis softwareudviklere, hardwareudviklere, mekanikudviklere eller andre kompetencer alt efter hvad opgaven kræver. I vælger selv, om I vil stå for ledelsen, eller om vi skal lede teamet, mens I kommunikerer gennem vores danske leverancemanager.

Nearshoring til tekniske opgaver

Vi finder de rette specialister, samtidig med at vores udviklingskonsulenter løser opgaver magen til dem, vi rekrutterer specialteams til. Den kombination gør, at vi forstår detaljerne i opgaverne og kan stille de rette spørgsmål til både virksomheder og konsulenter.

Vil I høre mere
om nearshoring?

Hvis I overvejer, om nearshoring er den rette løsning for jer, eller vil høre mere om, hvordan et samarbejde med os vil foregå

så ring endelig til Lars Blauenfeldt 
på 31 21 10 03, eller send en mail.

Vi kommer gerne forbi til et uforpligtende møde, hvor vi kan høre mere om jeres produktion og om, hvilke kompetencer I mangler. Hvis vi vurderer, at nearshoring ikke vil være det mest optimale for jer, skal vi nok sige det. For vi vil blive ved med at have tilfredse kunder!

Lad os gøre arbejdet for jer.

I forvejen har vi blandt andet nedenstående på kundelisten.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.