Hardware

Søges hardwarekonsulenter?

Har I brug for specialdesignet hardware, udviklet specifikt til jeres produkter?

Så læs videre her.

Når I udvikler produkter, kan I få brug for kompetencer til at udvikle hardwaren eller rådgivning om valg af den rette hardware:

Hvordan skal delene sammensættes?
Hvad skal de kunne?
På hvilket tidspunkt skal de aktiveres?
Hvad skal triggeren være?

Vores erfarne analoge og digitale hardwarekonsulenter bidrager gerne med avanceret knowhow, ligesom vi kan skaffe flere af de rigtige kompetencer, hvis udviklingen skal speedes op.

Siden 2010 har mpeoples hardwarekonsulenter udviklet digitale og analoge embedded systemer for og med vores kunder. Blandt andre Schneider, Kamstrup, Silicom og Terma.

Vi er en konsulentvirksomhed og som også rekrutterer specialister til fastansættelser i hightech virksomheder. En unik kombination af både at kende detaljerne i de tekniske projekter, vi skal finde konsulenter til, samtidig med at vi ved, hvordan vi får de rigtige personer i tale. Og fordi vi kender fagsproget, kan vi matche dem med den rette virksomhed.

Med den grundighed og knowhow sikrer vi, at både konsulenter og virksomheder bliver tilfredse med vores løsninger. Og bliver I så glade for konsulenten, at I gerne vil fastansætte vedkommende, kan det også lade sig gøre.

Vil I høre mere om mulighederne for et
samarbejde, kommer vi gerne forbi til et
uforpligtende møde.

Ring gerne til Lars Blauenfeldt
på 31 21 10 03 eller send en mail.

Lad os gøre arbejdet for jer.

I forvejen har vi blandt andet nedenstående på kundelisten.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.